Over Elmah

Img

Elmah zingt met passie en oprechte emotie. En dat voel je, want ze raakt je diep!

Ze heeft een breed repertoire: naast vele populaire en tijdloze popliedjes brengt zij gevoelige ballads en maakt zij met haar prachtige musicalsongs heel veel indruk.

Het publiek laten genieten van haar unieke talent kent bij Elmah ook letterlijk geen grenzen: zij trad overal ter wereld op, vaak in vakantiesferen. In Noord- en Zuid Amerika, vele Europese landen, Azië, Afrika (o.a. Egypte, Tunesië, Kenia en Zuid Afrika) en zelfs in de Stille Zuidzee wist zij de luisteraars met haar prachtige performance intens te raken.

Haar kracht: door haar grote veelzijdigheid en haar vermogen om via het zingen een intens gevoelde sterke emotie over te brengen, is zij als geen ander in staat om een breed internationaal publiek van alle leeftijden te ontroeren.

Img

In eigen land is Elmah vooral in Limburg en Brabant bekend van eigen theatershows en 'musicals in concert' met talentvolle studenten van de musical opleiding in Tilburg (Fontys).

En met haar sfeervolle luisterliedjes zorgt zij voor een perfecte muzikale inkleuring van huwelijken, uitvaarten, recepties, openingen, feesten, etc.

Om een indruk te krijgen van Elmah's talent, kunt u op deze site via 'muziek' enkele fragmenten en complete songweergaven (met foto's en filmpjes) beluisteren. Maar 'live' is ze nog veel beter en komt ze pas echt goed tot haar recht!